Πλύτρα

Πλύτρα

Η Πλύτρα αποτελεί ένα δημοφιλή παραθεριστικό  προορισμό που προσελκύει επισκέπτες όλων των ηλικιών.

Στον οικισμό λειτουργούν τουριστικά καταλύματα όλων των τύπων, ενώ προσφέρονται πολλές αξιόλογες επιλογές για φαγητό και διασκέδαση.

Τα παιδιά θα εκτιμήσουν τους πολλούς ελεύθερους χώρους, ενώ στον οικισμό βρίσκεται και η κοσμοπολίτικη και βραβευμένη με γαλάζια σημαία, παραλία Παχιά Άμμος.

Στην άκρη του οικισμού βρίσκεται η βυθισμένη αρχαία πολιτεία, που εντυπωσιάζει τους κολυμβητές καθώς διακρίνεται με απλή μάσκα, ενώ σημαντικά ευρήματα συναντά κανείς και στην ακτή.

Το μεγάλο λιμάνι της Πλύτρας, αποτελεί ιδανικό αγκυροβόλιο για σκάφη αναψυχής κάθε είδους, ενώ απέναντι από την Πλύτρα, βρίσκεται ο όμορφος οικισμός Καραβοστάσι.

Οδηγίες πρόσβασης:

Η Πλύτρα αποτελεί τον παραθαλάσσιο οικισμό των Παπαδιανίκων. Στην έξοδο των Παπαδιανίκων ακολουθούμε τις πινακίδες οι οποίες μετά από 2 χλμ. μας οδηγούν στο κέντρο του οικισμού της Πλύτρας.

Η Πλύτρα έχει φαρδείς δρόμους και απεριόριστο χώρο στάθμευσης για αυτοκίνητα και λεωφορεία.

 

Το μικρό θαλασσινό μυστικό της Λακωνίας

Εκεί που ο Πάρνωνας βουτά απότομα στη θάλασσα, εκεί που το Μυρτώο απλώνεται απέραντο ως τη γραμμή του ορίζοντα, εκεί φωλιάζει το Κυπαρίσσι. Σε μια πελοποννησιακή γωνιά που μοιάζει επικίνδυνα με την άκρη του κόσμου.

Μία φορά, όμως, να δεις εδώ τον ήλιο να ανατέλλει μέσα από την θάλασσα, και τα ‘χεις ξεχάσει όλα

Με άμμο

Με άμμο

Cafe-bar

Cafe-bar

Διαμονή

Γαστρονομία

Διασκέδαση

Ταξίδια

Παραλίες

Camping

Ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα

Tours & Δραστηριότητες

Θρησκευτικός Τουρισμός

Εκδηλώσεις

Travel Tips

Δεν υπάρχουν αποτελέσματα