Kinsterna Hotel

Kinsterna Hotel

Η ΑΡΧΗ ΤΩΝ ΟΛΩΝ

H Ιστορία μας

Μια από τις γοητευτικότερες εμπειρίες που περικλείει ο χώρος του Kinsterna Hotel είναι η βιωματική γνωριμία με την ιστορία του.

Η περιήγηση στους χώρους και τα επίπεδα του αρχοντικού μας φέρνει σε επαφή με υλικά κατάλοιπα αλλοτινών εποχών και ιστορίες που συγκινούν.

Κάθε φορά που μοιραζόμαστε μαζί σας τα μικρά μυστικά του αρχοντικού, σας φανερώνουμε όλα εκείνα που κάνουν το κτίσμα αυτό μοναδικό, αλλά και ικανό να στεγάσει ξεχωριστές στιγμές και να γεννήσει νέες ιστορίες.

Είναι οι αδιόρατες αμυχές του χρόνου, σε μια περιοχή με παρελθόν αιώνων, που μας εμπνέουν και που δημιουργούν την υποβλητική ατμόσφαιρα που μας καθηλώνει.

ΤΟ ΚΤΗΜΑ

Η γη μας

Αγκαλιασμένη από αρχαίους αμπελώνες, ελαιώνες και καταπράσινους κήπους, η γη μας αναγεννιέται από μια φιλοσοφία φιλοξενίας εμπνευσμένη από την ιστορία και την παράδοση, ενώ παραμένει βαθιά συνδεδεμένη με τη φύση που την περιβάλλει.

Οι αμπελώνες και ελαιώνες μας

Μόνιμη συντροφιά κατά την παραμονή σας στο Kinsterna, η φυσική ομορφιά του τοπίου που περιτριγυρίζει το κτήμα.

Εδώ, η Φύση μας αγκαλιάζει και προσφέρει απλόχερα τα δώρα της: τις αγνές πρώτες ύλες που προσφέρουν στο αρχοντικό την αυτονομία του και σε εμάς αξεπέραστες εμπειρίες με συστατικά αυθεντικές γεύσεις, υφές και αρώματα.

Οι αμπελώνες και οι ελαιώνες μας αποτελούν ιστορικό κομμάτι της παράδοσης που έκανε την περιοχή φημισμένη για τα κρασιά της αλλά και για το εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο.

Οι κήποι μας

Χαλαρώστε και αναζωογονηθείτε σε ένα μοναδικό περιβάλλον

Στο Kinsterna Hotel και η πιο μικρή διαδρομή προσκαλεί το βλέμμα μας να ακουμπήσει στη φύση και να ξεκουραστεί.

Τα επιβλητικά κυπαρίσσια που συνοδεύουν το πέρασμά μας προς την πισίνα και την ταβέρνα, το νυχτολούλουδο και το γιασεμί που μας καληνυχτίζουν τρυφερά μετά το τελευταίο κοκτέιλ κάτω από τα αστέρια, το πρωινό φως που πέφτει πάνω στα κλήματα και τις ελιές…

 

Διαμονή

Μοναδική αρχιτεκτονική, πολυτελής απλότητα

Για να δημιουργήσουμε την απόλυτη εμπειρία φιλοξενίας, έχουμε σχεδιάσει τη διαμονή στο αρχοντικό Kinsterna ώστε να συνδυάζει, μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια, τη γοητεία του παλιού με την άνεση του νέου.

Τα δωμάτια και οι σουίτες του ξενοδοχείου μας προσκαλούν να κάνουμε το δικό μας ταξίδι προς την απόλυτη χαλάρωση χάρη στη διακριτική πολυτέλεια των χώρων αλλά και στην ατμοσφαιρικότητα που συνεπάγεται η ιστορία του χώρου.

Ανάμεσα στα στενά δρομάκια και τα κατάφυτα περιβόλια μας, συναντάμε ακόμα μια σειρά από κατοικίες και δύο υπέροχες βίλες.

Εδώ μοιραζόμαστε μαζί σας την ιδανική για εμάς επιτομή παράδοσης και μοντέρνου σχεδιασμού: η αρχιτεκτονική έχει τεθεί απόλυτα στην υπηρεσία της ιδιωτικότητας, παραμένοντας ωστόσο πιστή στο ύφος και τον χαρακτήρα του ιστορικού κτήματος.

Όλοι οι χώροι διαμονής που σας προσφέρουμε είναι εντελώς διαφορετικοί μεταξύ τους, αφού αποτελούν έναν συνδυασμό του υπάρχοντος ιστορικού κτιρίου και της εξατομικευμένης μελέτης στην οποία βασίσαμε τον τελικό σχεδιασμό και τη διακόσμηση.

Ταυτόχρονα όμως, υιοθετήσαμε σε όλους τους χώρους φιλοξενίας κάποιες βασικές αρχές που γίνονται εμφανείς σε κοινά τους χαρακτηριστικά.

Χαρακτηριστικά όπως η εφαρμογή της παραδοσιακής χειροποίητης “δαντέλας” στους τοίχους, τα ανάγλυφα κεφαλάρια, οι εντυπωσιακές ξύλινες οροφές με καλάμι ψαροκόκαλο στο εσωτερικό τους, τα πολυτελή μαρμάρινα μπάνια, τα παραδοσιακά ξύλινα παραθυρόφυλλα και οι αντίστοιχες πόρτες, τα χειροποίητα χαλιά, τα άριστης ποιότητας λινά, καθώς και η ισορροπία ανάμεσα σε vintage και μοντέρνα διακοσμητικά αντικείμενα design.

Με γνώμονα πάντα την άνεση, τη χαλάρωση και την κάλυψη κάθε ανάγκης των φιλοξενούμενών μας, εξοπλίσαμε τους χώρους του Kinsterna Hotel με όλες τις σύγχρονες ανέσεις- όπως smart τηλεόραση, ασύρματο δίκτυο internet υψηλής ταχύτητας, queen ή king size κρεβάτια και μενού μαξιλαριών.

Εκτιμώντας τη γοητεία των αρχιτεκτονικών στοιχείων που συνθέτουν την προσωπικότητα και μαρτυρούν το παρελθόν του αρχοντικού, επιλέξαμε να διατηρήσουμε και να ενσωματώσουμε στους λειτουργικούς χώρους όλες τις προϋπάρχουσες δομές του κτιρίου.

Έτσι, για παράδειγμα, στα περισσότερα από τα δωμάτια του Kinsterna Hotel αλλά και σε κοινόχρηστους χώρους συναντάμε τζάκια πολλών εκατοντάδων ετών- χαρακτηριστικό που, σε συνδυασμό με τους πετρόχτιστους τοίχους μεγάλου βάθους, καθιστά το αρχοντικό ένα ζεστό καταφύγιο κατά τους χειμερινούς μήνες.

Παρόμοια προέλευση έχουν και οι πολεμίστρες- κειμήλιο της αμυντικής αρχιτεκτονικής- που έχουν ενσωματωθεί στις βυζαντινές μας σουίτες.

Χάρη στη μοναδική του δομική φυσιογνωμία, το Kinsterna Hotel αναδεικνύεται σε έναν πολύτροπο πρεσβευτή της φυσικής ομορφιάς που περιβάλλει το κτήμα. Κάθε δωμάτιο προσφέρει και μια άλλη θέαση των αμπελιών, των ελαιώνων, της θάλασσας, των καταπράσινων κήπων.

Για πολλούς από εμάς, το ταξίδι δε νοείται χωρίς τους αγαπημένους μας τετράποδους συντρόφους. Στο Kinsterna, η αδυναμία μας για τους ιδιαίτερους αυτούς επισκέπτες δεν κρύβεται. Για να το διαπιστώσει, άλλωστε, κανείς αρκεί μια βόλτα στους κήπους ή τους σταύλους του αρχοντικού.

Μαζί μας μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι η φροντίδα που θα βιώσετε θα συμπεριλάβει αυτονόητα και τους κατοικίδιους συντρόφους σας.

Αρκεί να μας ειδοποιήσετε έγκαιρα για την άφιξή τους επικοινωνώντας τις απαραίτητες πληροφορίες με το τμήμα κρατήσεων, και εμείς θα φροντίσουμε τα υπόλοιπα, εξασφαλίζοντας μια άνετη διαμονή για όλους ανεξαιρέτως τους φιλοξενούμενούς μας!

 

Γαστρονομία

Η γευστική ταυτότητα του τόπου

Απαραίτητο στοιχείο, απαράβατος κανόνας κάθε πλευράς της εμπειρίας απόλυτης χαλάρωσης και απόλαυσης που προσφέρουμε στο Kinsterna Hotel, είναι η εντοπιότητα- στην πιο αυθεντική της μορφή.

Στην ίδια φιλοσοφία λοιπόν κινείται και η γαστρονομική προσέγγιση που έχουν ακολουθήσει ο σεφ μας και η ομάδα του για τη δημιουργία γευστικών προτάσεων που εμπεριέχουν τα μενού των εστιατορίων μας τα οποία βασίζονται στην εποχικότητα.

Απλές και μεστές γεύσεις που προκύπτουν μέσα από τον συνδυασμό πρώτων υλών εξαιρετικής ποιότητας μας προσκαλούν να αφεθούμε στις μεσογειακές χάρες της ελληνικής κουζίνας.

Σε απόλυτη αρμονία με τα κρασιά μας, τα πιάτα που σερβίρονται τόσο γύρω από την βυζαντινή στέρνα (στο βραβευμένο, ομώνυμο εστιατόριο “στέρνα”, με προτάσεις fine dining) όσο και κάτω από τον ίσκιο των δέντρων στην ταβέρνα ‘“λινός” (με φαγητό σιγομαγειρεμένο στον ξυλόφουρνο) και το το all day εστιατόριο “μουριές”, εγγυώνται το ξύπνημα των αισθήσεων σε μια γαστριμαργική εμπειρία γνωριμίας με τις τοπικές γεύσεις.

Σε κάθε μία από τις διαφορετικές εκδοχές που προσφέρουν τα τρία εστιατόρια του Kinsterna Hotel, κυρίαρχη παραμένει η έμπνευση που γεννά η παραδοσιακή ελληνική κουζίνα, συνδυασμένη άψογα με τις σύγχρονες τεχνικές.

Η ευγνωμοσύνη μας για όλα τα δώρα που μας προσφέρει η ελληνική γη δε θα μπορούσε να μη μεταφράζεται στην ανάδειξη των γευστικών χαρακτηριστικών κάθε λαχανικού και φρούτου που ευδοκιμεί στα μποστάνια μας.

Η πιο μεγάλη “έκθεση” Λακωνικών προϊόντων στην οποία σας προσκαλούμε καθημερινά, καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής σας στο Kinsterna Hotel, δεν είναι άλλη από το «Ελληνικό Πρωινό» που προσφέρουμε: μια πανδαισία γεύσεων και εδεσμάτων της περιοχής όπως το ζυμωτό ψωμί με προζύμι, το λαδοτύρι, οι παραδοσιακές πίτες “τσαΐτια”, η κολοκυθόπιτα, τα λαλάγγια, ο τραχανάς και το ρυζόγαλο.

Εδώ, εγκαινιάζουμε τη νέα μέρα με μια γευστική γιορτή, πολύχρωμη και μυρωδάτη- και πάνω απ’ όλα γευστική. Τα εποχικά προϊόντα του κτήματος έχουν την τιμητική τους, προσθέτοντας στην πρωινή ιεροτελεστία του ξυπνήματος άλλοτε τη γεύση του φραγκόσυκου που μεταμορφώνεται στον πιο αναζωογονητικό χυμό και άλλοτε την τραγανή γλυκύτητα μιας τάρτας με σύκα από τα δέντρα μας.

 

Πληροφορίες και κρατήσεις:

Kinsterna Hotel

Μονεμβάσια

Τ + 30 27320 66300, F + 30 27320 66116

E [email protected] , www.kinsternahotel.gr

Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε τα νέα μας:

Kinsterna Hotel,  Kinsterna Hotel

Hotel Amenities

Πισίνα

Πισίνα

Wi-Fi

Wi-Fi

Κοντά σε παραλία

Κοντά σε παραλία

Πρωινό

Πρωινό

Parking

Parking

Room Service

Room Service

Spa

Spa

Εστιατόριο

Εστιατόριο

Double Room
roomImage
Τα κομψά δίκλινα δωμάτια προσφέρουν μια ρομαντική, χαμένη στον χρόνο εμπειρία διαμονής. Ζεστά και φιλόξενα, έχουν διαμορφωθεί ώστε να μπορούν να υποστηρίξουν ένα γρήγορο working session- ή να υπηρετήσουν μια ξαφνική έμπνευση, αφού διαθέτουν έπιπλο γραφείου.
Byzantine Suite
roomImage
Μας αρέσει συχνά να σκεφτόμαστε πως οι Βυζαντινοί θα ενέκριναν το όνομα που δώσαμε σε αυτές τις σουίτες του Kinsterna Hotel- όνομα που μας υπαγορεύουν οι βυζαντινοί θόλοι και οι πέτρινες καμάρες που έχουν κάνει τους συγκεκριμένους χώρους αξεπέραστους για πολλούς από τους επισκέπτες μας.
Junior Suite
roomImage
Η διαμονή στις Junior Suites του Kinsterna Hotel μας μυεί σε έναν κόσμο διαχρονικής αρχιτεκτονικής κομψότητας. Κάθε μία από τις Junior Suites έχει τον δικό της ξεχωριστό χαρακτήρα, άλλες, ισόγειες, περιλαμβάνουν κατάφυτες ιδιωτικές βεράντες ενώ άλλες φανερώνουν στον επισκέπτη ιδιαίτερα στοιχεία της αρχιτεκτονικής κληρονομιάς του.
Kinsterna Suite
roomImage
Οι Kinsterna Suites κατέχουν σταθερά τα πρωτεία, παραμένοντας μέχρι σήμερα η πιο δημοφιλής επιλογή μεταξύ των φιλοξενούμενών μας. Ευρύχωρες και με ξεχωριστό χώρο καθιστικού, προσφέρουν εκπληκτική θέα προς το Αιγαίο πέλαγος και τους ιδιόκτητους αμπελώνες του αρχοντικού, ενώ οι περισσότερες από αυτές διαθέτουν μπαλκόνι.
Kinsterna Family Suite
roomImage
Η “οικογένεια” των Kinsterna Family Suites προσφέρει εκπληκτική θέα στο Αιγαίο πέλαγος και στους ιδιόκτητους αμπελώνες του αρχοντικού από την άνεση ενός γοητευτικού μπαλκονιού. Διαθέτοντας ξεχωριστό υπνοδωμάτιο με king size κρεβάτι που βλέπει την εκπληκτική θέα στη θάλασσα.
Master Residence
roomImage
Η Master Residence είναι μία εντυπωσιακή κατηγορία δωματίου με δύο ανεξάρτητα υπνοδωμάτια (inter-connecting rooms) που καλύπτει τις ανάγκες μιας μεγάλης παρέας ή πολυμελούς οικογένειας, προσφέροντας την αναγκαία ευελιξία και άνεση.
Premium Residence
roomImage
Ανοίγοντάς σας τις πόρτες μιας Premium Residence, αισθανόμαστε πραγματικά σαν να σας υποδεχόμαστε δίνοντάς σας τα κλειδιά της δικής σας μονόχωρης κατοικίας, με θέα προς τους ανθισμένους κήπους του αρχοντικού, το κάστρο της Μονεμβάσιας και το Αιγαίο πέλαγος.
Deluxe Residence
roomImage
Οι μοναδικές Deluxe Residences είναι ευρύχωρες κατοικίες, σχεδιασμένες προσεκτικά έτσι ώστε να καλύπτουμε κάθε ανάγκη απαραίτητη για την ιδανική διαμονή μιας οικογένειας.
Kinsterna Pool Villa
roomImage
Kinsterna pool villa: ένας χώρος σχεδιασμένος να προσφέρει κάθε άνεση, συνδυάζοντας το σύγχρονο design με την παραδοσιακή τοπική αρχιτεκτονική. Ανεξάρτητες και αυτόνομες ως χώροι χάρη στον εξοπλισμό υψηλής τεχνολογίας.

Hotel Amenities

Πισίνα

Πισίνα

Wi-Fi

Wi-Fi

Κοντά σε παραλία

Κοντά σε παραλία

Πρωινό

Πρωινό

Parking

Parking

Room Service

Room Service

Spa

Spa

Εστιατόριο

Εστιατόριο

Κάντε κράτηση για το δωμάτιό σας