Προβολή Επιχειρήσεων

Travel Services Guide

Λόγοι να εγγραφείτε στο allaboutpeloponnisos.com

To allaboutpeloponnisos.com  με στόχο να βοηθήσει τον χρήστη να σχεδιάσει το ταξίδι του στην Πελοπόννησο και να τον φέρει σε άμεση επαφή με τις  τουριστικές επιχειρήσεις της Πελοποννήσου δημιούργησε τον Travel Services Guide, ένα νέο, ειδικά σχεδιασμένο hub για τους επαγγελματίες του τουρισμού.

Σχεδιασμένος να διασυνδέεται με τον προορισμό στον οποίο δραστηριοποιείστε, ο Travel Services Guide σας δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσετε ένα επιπλέον κανάλι επικοινωνίας με το ταξιδιωτικό κοινό, να προβληθείτε στοχευμένα και να το ενημερώσετε για τις προσφερόμενες υπηρεσίες, παροχές και προσφορές σας, μέσα από ένα φιλικό και σύγχρονο περιβάλλον.

 

Το μοναδικό DMS ( Σύστημα Διαχείρισης Προορισμού) της Πελοποννήσου

Μέσα από τη σύγχρονη ταξιδιωτική πλατφόρμα  allaboutpeloponnisos.com  αποκτάτε έναν επιπλέον τρόπο επικοινωνίας και επαφής με τον εν δυνάμει επισκέπτη της Πελοποννήσου και δικό σας

 

Διασύνδεση επιχείρησης – προορισμού & ταξιδιωτικής εμπειρίας

Προβάλλεστε στοχευμένα στο διεθνές και ελληνικό ταξιδιωτικό κοινό που αναζητά πληροφορίες σε σχετικές με τις δραστηριότητές σας σελίδες

 

DirectBookings

Ενισχύετε την επιχείρησή σας καθώς οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να προχωρήσουν σε απευθείας κράτηση στο δικό σας booking system.

 

Μοναδικό  Περιεχόμενο

Το πρωτότυπο  περιεχόμενο της ταξιδιωτικής πλατφόρμας αφηγείται με σύγχρονο ύφος ιστορίες και εμπειρίες από την Πελοπόννησο προσφέροντας στον χρήστη έμπνευση, ταξιδιωτικές ιδέες και αξιόπιστες πληροφορίες για να σχεδιάσει το ταξίδι του. Η προβολή της επιχείρησης σας ως μέρος των εμπειριών που μπορεί να βιώσει κανείς, σας δίνει τη δυνατότητα να ενταχθείτε σε αυτό το ξεχωριστό ψηφιακό ταξίδι του allaboutpeloponnisos.com στην Πελοπόννησο.

 

Digital Footprint

Ενδυναμώνετε την παρουσία της επιχείρησής σας στο ψηφιακό περιβάλλον, αυξάνετε τα referrals σας, ενισχύετε την προβολή σας στο τουριστικό business community της Πελοποννήσου και γίνεστε μέρος μιας δυναμικής ταξιδιωτικής πλατφόρμας.

 

Επικοινωνήστε μαζί μας για να προβληθείτε στο allaboutpeloponnisos.com :   [email protected]

 

Allaboutpeloponnisos.com με μια ματιά

 

49 προορισμοί της Πελοποννήσου 

120 + Ταξιδιωτικά  άρθρα

50 + Tour & Δραστηριότητες

Πρωτότυπο περιεχόμενο σε Αγγλικά και Ελληνικά

400 χιλιάδες επισκέπτες το 2023