Επίσκεψη στο οινοποιείο της Gaia Wines

Επίσκεψη στο οινοποιείο της Gaia Wines

Η ιεροτελεστία. Το άρωμα. Το πάθος. Ο μόχθος. Η παράδοση

Είναι όλα τους συστατικά απαραίτητα στην οινοποιεία. Συστατικά που αναδεικνύουν τις ποικιλίες των κρασιών της Γαία Οινοποιητικής.

Συστατικά που κάνουν το αποτέλεσμα χρόνο με τον χρόνο, σοδειά με τη σοδειά, ολοένα και καλύτερο. 

Με σήμα της τον Αμμωνίτη αυτό το πανάρχαιο κοχύλι-σύμβολο της ελληνικής θάλασσας, η Gaia Wines ταξιδεύει τα κρασιά της Ελλάδας από τη Νεμέα και τη Σαντορίνη στα πέρατα του κόσμου.

Τα μυστικά της θα σου τα σιγοψιθυρίσει ο αμπελώνας της, και θα σου τα αναλύσουν οι άνθρωποί της, ξεναγώντας σε στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις τους στο Κούτσι, μιας γωνιάς ιδιαίτερης, διαφορετικής από τις υπόλοιπες περιοχές της απεραντοσύνης της Νεμέας, χάρη στα ταπεινά ασβεστολιθικά της πετρώματα που όμως παράγουν ένα αποτέλεσμα μεγαλειώδες.

Το οινοποιείο μας είναι μέλος της ένωσης  οινοπαραγωγών «Δρόμοι του Κρασιού της Πελοποννήσου» και είναι επισκέψιμο στους οινόφιλους, κατόπιν συνεννόησης.

Η επίσκεψη περιλαμβάνει μία σύντομη περιήγηση στον αμπελώνα όπου παράγεται το ΚΤΗΜΑ ΓΑΙΑΣ, ξενάγηση στους χώρους παραγωγής, εμφιάλωσης και παλαίωσης καθώς  και γευστική δοκιμή των κρασιών που παράγονται στη Νεμέα και τη Σαντορίνη.

Επίσκεψη στο οινοποιείο κατόπιν συνεννόησης.


Website:  www.gaiawines.gr
Οινοτουρισμού

Οινοτουρισμού

Διαμονή

Γαστρονομία

Διασκέδαση

Ταξίδια

Παραλίες

Camping

Ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα

Tours & Δραστηριότητες

Θρησκευτικός Τουρισμός

Εκδηλώσεις

Travel Tips

Δεν υπάρχουν αποτελέσματα