Γευστικό ταξίδι στο Κτήμα Μπαϊρακτάρη

Επίσκεψη στο Κτήμα Μπαϊρακτάρη

Έχει η παράδοση πράγματα να πει στον 21ο αιώνα; 

Μπορεί η τεχνογνωσία του σήμερα να συνδυαστεί με τις πατροπαράδοτες μεθόδους του χτες; Αυτό ήταν το στοίχημα για τον Χρήστο Μπαϊρακτάρη, που έφερε το 2005 την μακρόχρονη αμπελουργική παράδοση της οικογένειάς του στη νέα της εποχή, δημιουργώντας ένα σύγχρονο Οινοποιείο στην καρδιά του αμπελώνα της Νεμέας. Ένα στοίχημα που το κέρδισε επάξια.

Χρησιμοποιώντας αποκλειστικά και μόνο φυσικές μεθόδους τόσο για την καλλιέργεια όσο και για την εμφιάλωση των πάντα ποιοτικών κρασιών του, το Κτήμα Μπαϊρακτάρη μπορεί να καμαρώνει πως αναδεικνύει τη Νεμέα και το κρασί της όχι μόνο ως οίνο που ευφραίνει καρδία, αλλά και ως προϊόν πολιτισμού.

Θα το διαπιστώσετε κι εσείς, με μια βόλτα στους αμπελώνες του φημισμένου Αγιωργίτικου που αγκαλιάζουν το οινοποιείο, πριν περάσετε στην αίθουσα γευσιγνωσίας για να δοκιμάσετε δημιουργίες μοναδικές, όπως ο δημοφιλής Μονόλιθος και ο ξεχωριστός Ροζανθός. Το Κτήμα Μπαϊρακτάρη είναι επισκέψιμο για τους φίλους του κρασιού και επενδύει στην οινική εκπαίδευση του επισκέπτη.

Επισκεφθείτε μας για να γνωρίσετε από κοντά τα μυστικά της παραγωγής του κρασιού κάνοντας μια  ξενάγηση στους χώρους του οινοποιείου όπου εξειδικευμένο προσωπικό εξηγεί βήμα βήμα τα στάδια της οινοποίησης, της εμφιαλωτικής διαδικασίας αλλά και της παλαίωσης στο κελάρι του Κτήματος.

Σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο ακολουθεί εκπαίδευση στην γευστική δοκιμή κρασιών, όπου δοκιμάζονται υψηλής ποιότητας κρασιά του Κτήματος Μπαϊρακτάρη.

Ωράριο λειτουργίας

Δευτέρα – Κυριακή 9:00-18:00

Website:  www.bairaktariswines.gr

Οινοτουρισμού

Οινοτουρισμού

Διαμονή

Γαστρονομία

Διασκέδαση

Ταξίδια

Παραλίες

Camping

Ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα

Tours & Δραστηριότητες

Θρησκευτικός Τουρισμός

Εκδηλώσεις

Travel Tips

Δεν υπάρχουν αποτελέσματα