Πελοπόννησος

H Πελοπόννησος είναι το υλικό από το οποίο φτιάχνονται οι θρύλοι

Το All About Peloponnisos είναι γέννημα θρέμμα της πελοποννησιακής γης.

Αγαπάει τις δαντελωτές ακρογιαλιές της Αργολίδας, τη χιονισμένη κορυφογραμμή του Ταΰγετου, τις ατελείωτες αμμουδιές της Ηλείας, τα πέτρινα τοπία της Μάνης, τις μυστικές παραλίες γύρω από τη Μονεμβασιά.

Ξενυχτάει στις παλιές πόλεις του Ναυπλίου και της Καλαμάτας, αγναντεύει την θέα από τα κάστρα της Κορίνθου και της Κυλλήνης, βουτάει στις λίμνες που σχηματίζουν οι καταρράκτες της Νέδας και στρώνεται για πικνίκ στο δάσος της Φολόης.

Θέλει να μάθει όλη την Ιστορία των Μυκηνών, όλους τους κανόνες των αγώνων της Ολυμπίας, όλες τις μάχες της Σφακτηρίας και όλη τη σοφία που άφησε πίσω του ο Νέστορας στο Ανάκτορό του.

Και θέλει να μοιραστεί όλη αυτή τη γνώση μαζί σου.

Στις σελίδες του ηλεκτρονικού μας οδηγού θα βρεις μικρά και μεγαλύτερα μυστικά για τις μεγαλύτερες πόλεις  και για τα μικρότερα χωριά, για τις παραλίες και τα ποτάμια, τα κάστρα και τους ανθρώπους που τα έφτιαξαν, τα δάση, τα μονοπάτια, τους καταρράκτες, τα μοναστήρια και τα ξωκλήσια, τα μουσεία και τα αξιοθέατα που συνθέτουν το παζλ αυτής της μαγεμένης γης.

Όποια εποχή του χρόνου και αν ταξιδεύεις, για ένα Σαββατοκύριακο-αστραπή ή για όλες τις μέρες των καλοκαιρινών διακοπών σου, ό,τι τύπος ταξιδιώτη και αν είσαι, είτε ψάχνεις την δημοφιλέστερη παραλία με το καλύτερο beach bar είτε το πιο μυστικό εγκαταλελειμμένο χωριουδάκι στα βάθη κάποιου φαραγγιού, θέλουμε να πιστεύουμε πως στις σελίδες μας θα το βρεις.

Και μετά θα πας να το ανακαλύψεις, και να γράψεις εκεί την δική σου ιστορία.

Γιατί κάποιος κάποτε είπε πως η Πελοπόννησος είναι το υλικό από το οποίο φτιάχνονται οι θρύλοι.  Και νομίζουμε πως είχε δίκιο.

Ταξίδι 5+