Περιηγήσεις και υποβρύχιες εξερευνήσεις

Μια μοναδική εμπειρία

Σας καλούμε να γνωρίσετε και να έρθετε σε επαφή με τα καταγάλανα και κρυστάλλινα νερά των κόλπων του  Πορτοχελίου και της ευρύτερης περιοχής.

Να περάσετε 4 ώρες ανεμελιάς και ξεγνοιασιάς απολαμβάνοντας τον λαμπερό ήλιο, την κατάδυση και την καλή παρέα.

Να εξερευνήσετε τον βυθό, να κολυμπήσετε και να διασκεδάσετε. Το γρήγορο και εργονομικά σχεδιασμένο σκάφος μας, μήκους 12 m, θα σας δώσει την αίσθηση της άνεσης και της πολυτέλειας που αξίζετε.

Οι περιηγήσεις και υποβρύχιες εξερευνήσεις σας χαρίζουν μια μοναδική εμπειρία η οποία δεν θα ξεθωριάσει ποτέ από το μυαλό σας.

VIP ΚαταδύσειςΑν επιθυμείτε να προσαρμόσετε την κατάδυση στο προσωπικό σας πρόγραμμα χωρίς να χρειάζεται να ενσωματωθείτε σε κάποιο καταδυτικό γκρουπ, σίγουρα μπορείτε.

Τα πλεονεκτήματα που έχουν οι VIP καταδύσεις είναι ευεργετικά αφού το σκάφος εξυπηρετεί μόνο εσάς, ο χρόνος κατάδυσης και το βάθος προσαρμόζονται στις ανάγκες σας χωρίς καθυστερήσεις. Παράλληλα ο Εκπαιδευτής είναι προσηλωμένος μόνο σε εσάς.

Σας παραλαμβάνουμε από τον χώρο διαμονής σας, κατόπιν συμφωνίας και εφόσον υπάρχει σημείο επιβίβασης στο σκάφος, και σας επιστρέφουμε στο ίδιο σημείο.

Επιπλέον φροντίζουμε και αποθηκεύουμε τον καταδυτικό σας εξοπλισμό στον χώρο μας για όσο χρόνο διαρκεί η συνεργασία μας.


Κατάδυση σε πισίναΜπορείτε να ξεκινήσετε την εκπαίδευσή σας με κατάδυση σε πισίνα. Η κατάδυση γνωριμίας ( Discover Scuba Diving ) είναι δυνατόν να πραγματοποιηθεί, αν ο ενδιαφερόμενος το επιθυμεί, σε πισίνα ξενοδοχείου στο Πόρτο Χέλι.


Discover Scuba Diving – DSDΟι καταδύσεις γνωριμίας, γνωστές και ως DSD (Discover Scuba Diving) είναι καταδύσεις όπου άτομα χωρίς βασική εκπαίδευση αυτοδύτη ή πιστοποίηση, μπορούν υπό την καθοδήγηση ενός εκπαιδευτή καταδύσεων της καταδυτικής μας σχολής να κάνουν τη πρώτη τους γνωριμία με τον υπέροχο κόσμο του βυθού.

Αυτές οι καταδύσεις αποτελούν μια ευκαιρία για τους ενδιαφερόμενους να βιώσουν την ευχάριστη εμπειρία της αυτόνομης κατάδυσης.

Η κατάδυσης γνωριμίας αποτελεί το πρώτο βήμα ενώ το 75% περίπου  των ανθρώπων που το επιχείρησαν είτε υιοθέτησαν την κατάδυση σαν ένα ξεχωριστό χόμπι είτε το εξέλιξαν και μετέτρεψαν το χόμπι τους σε επάγγελμα. 

Μπορείς και εσύ να έρθεις μαζί μας να καταδυθείς, προσθέτοντας στο προσωπικό  βιβλίο των εμπειριών σου, ανεξίτηλες εικόνες από το πρώτο σου υποθαλάσσιο ταξίδι.


Επικοινωνία :

Τηλέφωνο :  27540 52057– 6945 554488– 6944 500399

Email :  [email protected]

website :  www.ergodive.gr

Διεύθυνση : Ευαγγελιστρίας (πλησίον Λιμεναρχείου) Πόρτο Χέλι, Αργολίδα

Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε τα νέα μας : 

facebook :  Ergo Dive - Loumis Diving Team

Καταδύσεις

Καταδύσεις