Πνευματικά δικαιώματα

Πνευματικά δικαιώματα

Το βίντεο  Visit Greece|Peloponnese καθώς και τα βίντεο  στον προορισμό Νεμέα  Visit Greece | Grappe Harvesting in Nemea και Monemvasia Sesenity Escape αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του Visit Greece και έχουν παραχωρηθεί με την άδεια του ΕΟΤ.

Τα βίντεο  Σπήλαιο Καστανιάς Βοιών  και  Καστροπολιτεία της Μονεμβασιάς  αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του Δήμου Μονεμβασιάς και έχουν παραχωρηθεί με την άδεια του Δήμου.

Στους νομούς Αργολίδας, Αρκαδίας, Λακωνίας μέρος φωτογραφιών ανήκει στην Marketing Greece και έχουν παραχωρηθεί με την άδεια της.

Οι φωτογραφίες και το βίντεο στις παραλίες Μεσσήνης ανήκουν στην Δήμο Μεσσήνης και έχουν παραχωρηθεί με την άδεια  τους.

Τα βίντεο, Μουσείο Περιβάλλοντος Στυμφαλίας, Μουσείο Ελιάς και Ελληνικού Λαδιού Σπάρτη, Υπαίθριο Μουσείο Υδροκίνησης στη Δημητσάνα έχουν παραχωρηθεί απο το Πολιτιστικό ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς  και  αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του.

Οι φωτογραφίες στο ταξίδι Τριήμερη εξόρμηση στην Κορινθία ανήκουν στον Χριστόφορος Καραγεώργο  σε συνεργασία με το Experience Corinthia - Συνεργατικό Δίκτυο Τουρισμού

Το βίντεο, στον νομό Αργολίδας ανήκει στο Επιμελητήριο Αργολίδας και έχει παραχωρηθεί με την άδεια του.

Το υλικό στα βίντεο  Πολυλίμνιο, Καλαμάτα, και λίμνη του Καϊάφα έχει παραχωρηθεί από τον Νικο Τσιακαλάκη  και  απο το κανάλι του στο YouTube

 

Τα κείμενα των προορισμών , νομών και τα ταξίδια είναι πνευματική ιδιοκτησία του AllaboutPeloponnisos.com
Τα πνευματικά δικαιώματα  των βίντεο ανήκουν στους κατόχους των καναλιών και έχουν παραχωρηθεί με την άδεια τους.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό  ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Ν 2121/93
AllaboutPeloponnisos