Διαμονή στην Πελοπόννησο

Κίνητρο για επίσκεψη

Η διαμονή στην Πελοπόννησο αποτελεί από μόνη της ένα μεγάλο κίνητρο για μια επίσκεψη, καθώς περιλαμβάνει μια τεράστια γκάμα επιλογών, τόσο σε πολυτελή καταλύματα αλλά και σε πιο οικονομικά που ικανοποιούν και τους πιο απαιτητικούς.

Στην Πελοπόννησο συναντά πλέον κάποιος και το πιο ακριβό ξενοδοχείο της Ελλάδας, χτισμένο στα πρότυπα αρχαιοελληνικού ανάκτορου που περιβάλλεται από ελαιώνες.

Αναμφίβολα πρόκειται για ένα αρχιτεκτονικό κομψοτέχνημα αλλά απευθύνεται σε ένα πολύ περιορισμένο κοινό.

Τα ευχάριστα νέα  είναι ότι δεν χρειάζεται να είναι μεγιστάνας ο επισκέπτης για να διανυκτερεύσει σε πολύ όμορφα ξενοδοχεία, ξενώνες και ενοικιαζόμενα δωμάτια χτισμένα με πολύ μεράκι και χρησιμοποιώντας τα υλικά της φύσης.

 Για τους λάτρεις του οίνου οι προσεγμένοι ξενώνες στην ευρύτερη περιοχή της Νεμέας εγγυώνται στιγμές γαλήνης καθώς θα βιώνετε την εμπειρία της παραγωγής του κρασιού.

Για εκείνους που εκτιμούν τη φύση και το καθαρό οξυγόνο οι ξενώνες στα Καλάβρυτα πλαισιωμένοι από πυκνά έλατα και πεύκα δίνουν μια πολύ ωραία χροιά απόδρασης από την καθημερινότητα και το τσιμέντο της πόλης.

Ένας από τους πιο αγαπημένους προορισμούς στον Μοριά είναι η καστροπολιτεία της Μονεμβασιάς.

Τα  boutique ξενοδοχεία μέσα στο Κάστρο προσφέρουν τη δυνατότητα να ζήσει ο επισκέπτης την ατμόσφαιρα ενός μεσαιωνικού κάστρου με σύγχρονες ανέσεις.

Μια ανεπανάληπτη εμπειρία θα ζήσετε και στην Αρεόπολη, την καρδιά της ιστορικής Μάνης, όπου τα πετρόκτιστα καταλύματα παντρεύουν ιδανικά την πέτρα με το ξύλο και εναρμονίζονται με την παραδοσιακή αρχιτεκτονική της περιοχής.

Για τους καλοκαιρινούς μήνες οι επιλογές  για διαμονή δίπλα στη θάλασσα περιλαμβάνουν από νεοκλασικά ξενοδοχεία μέχρι και ενοικιαζόμενα δωμάτια με ιδιαίτερες πινελιές από άποψη αρχιτεκτονικής.

Όλες οι επιλογές για διαμονή  εδώ

 

Όλοι οι Προορισμοί για διακοπές στην Πελοπόννησο

Οι παραλίες της Πελοποννήσου

Λακωνία τρία μοναδικά ξενοδοχεία

3 υπέροχες προτάσεις Διαμονής στο Τολό

Εμπειρία Διαμονής