Amario Suites Hotel

Amario Suites Hotel

Απόλυτος συνδυασμός Premium Φιλοξενίας & μοναδικών εμπειριών

Στην περιοχή του Αιγίου, το Amario Suites Hotel προσφέρει στον επισκέπτη μια ολοκληρωμένη εμπειρία φιλοξενίας. To ξενοδοχείο μας διαθέτει 12 πολυτελείς σουίτες με μοναδικό design η κάθε μία, εκλεπτυσμένη διακόσμηση, πλήρως εξοπλισμένες, συνοδευόμενες από παροχές 5 αστέρων.

Στο Amario Suites Hotel, το ιδιαίτερο ιστορικό παρελθόν συνδυάζεται αρμονικά με τη σύγχρονη πολυτέλεια, προσφέροντας μια μοναδική και αξέχαστη εμπειρία φιλοξενίας!

 

Ένα κτίριο, μια ιστορία!

To Amario Suites Hotel στεγάζεται σε ένα εμβληματικό κτίριο, με υψηλή ιστορική αξία. Η ιστορία του κτιρίου ξεκινάει από το μακρινό 1933, όπου και μπήκαν τα πρώτα θεμέλια. Το ιδιαίτερο αυτό κτίριο, σχεδιάστηκε και χτίστηκε από Ιταλούς αρχιτέκτονες.

Αρχικά, λειτουργούσε ως εργοστάσιο επεξεργασίας σταφίδας, μιας και η περιοχή φημίζεται για την παραγωγή της, όμως μετά εγκαταλείφθηκε. Στη συνέχεια, κατά το έτος 1983 αγοράστηκε από την οικογένεια Αναστασίου και αξιοποιήθηκε σε διάφορες εμπορικές διαδικασίες.

Εν τέλει, το 2005 το κτίριο κηρύχθηκε διατηρητέο και το 2022 γεννήθηκε η ιδέα για τη δημιουργία του Amario Suites Hotel. Οι ιδρυτές του εμπνεύστηκαν από την ιδιαίτερη αυτή ιστορική πορεία του κτιρίου δημιουργώντας αυτή την ιδιαίτερη ξενοδοχειακή μονάδα.

 

Amario ή αλλιώς «Θεός του Ολύμπου»

Το Amario Suites Hotel οφείλει το όνομά του σε ένα προσωνύμιο του Δία. Κατά τη μυθολογία, οι πρώτοι κάτοικοι του Αιγίου, υποστηρίζεται πως ήταν οι Αιγιαλείς Πελασγοί, όμως ως ιδρυτές της ενιαίας πόλης φέρονται να ήταν οι Ίωνες. Στα μέσα του 16ου αιώνα οι Ίωνες ήρθαν από την Αττική, κατέλαβαν την εύφορη Αιγιάλεια και πολύ νωρίς αναμείχθηκαν ειρηνικά και ενώθηκαν με τους Αιγιαλείς Πελασγούς.

Με την πάροδο του χρόνου, οι Ίωνες νομιμοποίησαν το κέντρο της επικυριαρχίας τους στην Πελοπόννησο, στο αρχαίο Αίγιο. Στο αρχαίο Αίγιο, ήταν σε μεγάλη ακμή το ιερό του Δία, ο οποίος αποκαλούταν «Αμάριος» ή «Ομάριος» ή ορθότερα Ομαγύριος (από το ομήγυρη=συγκέντρωση).

Ο ναός του Δία στο Αίγιο απέκτησε σπουδαία φήμη, ως τόπος συγκέντρωσης των Ελλήνων, για την επίλυση κοινών προβλημάτων. Έτσι, δημιουργήθηκε η παράδοση, πως εκεί πραγματοποιήθηκε από τον Αγαμέμνονα η συγκέντρωση των αρχηγών των Αχαιών, για να συζητήσουν και να πάρουν αποφάσεις σχετικά με την Τρωική Εκστρατεία. Αυτό, μάλιστα, θεωρείται πως ήταν η αιτία να δοθεί η προσωνυμία του Ομαγύριου Δία στο ιερό.

 

Διαμονή που ταιριάζει σε Ολύμπιους θεούς…

Ο επισκέπτης με την έλευσή του στο Amario Suites Hotel, θα νιώσει αμέσως μία ιδιαίτερη αίσθηση χαλάρωσης και ηρεμίας, που οφείλεται στην αρμονική και μοντέρνα διακόσμηση των χώρων, αλλά και στις premium παροχές του.

Η τοποθεσία, με τη μαγευτική θέα στον Κορινθιακό κόλπο και τη θετική αύρα της θάλασσας, δημιουργούν στον επισκέπτη ένα αίσθημα πλήρους ευεξίας.

Οι χώροι της ξενοδοχειακής μονάδας, αποτελούμενοι από μεγάλα παράθυρα, είναι φωτεινοί, ευρύχωροι και υψηλής αισθητικής.

Οι 12 σουίτες που διαθέτει, προσφέρουν μαγευτική θέα στην θάλασσα, τον κήπο, ή και στα δύο, φέρνοντας τον επισκέπτη κοντά στην απόλυτη εμπειρία της προσιτής πολυτέλειας.

Η εκλεπτισμένη χειροποίητη επίπλωση, τα μοναδικά industrial στοιχεία, είναι μόνο ένα μικρό δείγμα από το πόσο σημαντική είναι για εμάς η προσωποποιημένη αντιμετώπιση του κάθε επισκέπτη.

 

«Ελληνικό πρωινό» με Πιστοποίηση

Το Amario Suites Hotel θέλοντας να προσφέρει στους επισκέπτες του μια έντονα «γευστική» και premium διαμονή, έχει σχεδιάσει ένα μοναδικό, ιδιαίτερο και ολοκληρωμένο πρωινό γεύμα.

Σε έναν χώρο υψηλής αισθητικής και χαλάρωσης, προσφέρεται καθημερινά, ένα γνήσιο ελληνικό πρωινό, χρησιμοποιώντας αποκλειστικά ελληνικές, ποιοτικές πρώτες ύλες. Φυσικά, το μυστικό της επιτυχίας του κρύβεται στη στοχευμένη προσέγγισή του, για τη δημιουργία γνήσιων ελληνικών γεύσεων, με ΠΟΠ ύλες της ευρύτερης περιοχής, «δοσμένες» με πιο σύγχρονες «νότες».

Το μοναδικό πρωινό του Amario, έχει καταφέρει να φέρει τις αυθεντικές ελληνικές γεύσεις στο σήμερα!

 

Επικοινωνία :

Τηλέφωνο : 26910 20705

Email :  [email protected]

website :  amario.gr

 

Δραστηριότητες

Το Amario Suites Hotel, βρίσκεται στην παραλία του Αιγίου, σε μια φανταστική τοποθεσία που αποτελεί ιδανική αφετηρία για να εξερευνήσει κανείς την ευρύτερη περιοχή και όσα έχει αυτή να προσφέρει. Η περιοχή του Αιγίου, διαθέτει μερικά μοναδικά και ιδιαίτερα αξιόλογα αξιοθέατα, που κάθε επισκέπτης αξίζει να γνωρίσει.

Σε υψόμετρο 800 μέτρων πάνω από την θάλασσα, ο επισκέπτης έχει την δυνατότητα να επισκεφτεί το Κτήμα Μέγα Σπήλαιο, εξερευνώντας τους εξαιρετικούς του αμπελώνες. Εκεί θα ανακαλύψει κανείς τον τόπο προέλευσης των υψηλής ποιότητας οίνων, πολλοί από τους οποίους κατέχουν σημαντική αναγνώριση και βραβεύσεις. Είναι απαραίτητο πριν φύγει κανείς από τον μαγευτικό αυτό τόπο, να δοκιμάσει κάποια από αυτά τα κρασιά!

Κτήμα Μέγα Σπήλαιο ⇒ ⇒  Ένα διαχρονικό στολίδι, σημείο αναφοράς για τους λάτρεις του οίνου

Hotel Amenities

Wi-Fi

Wi-Fi

Κοντά σε παραλία

Κοντά σε παραλία

Πρωινό

Πρωινό

Parking

Parking

Room Service

Room Service

Στο κέντρο της πόλης

Στο κέντρο της πόλης

Grand Suite
roomImage
Η Grand Suite του Amario Suites Hotel προσφέρει στον επισκέτη με μια ανεμπόδιστη, μαγευτική θέα στη θάλασσα! Τα μεγάλα και μοντέρνα παράθυρα της σουίτας, προσφέρουν μοναδική θέα προς τον Κορινθιακό κόλπο, στήνοντας ένα ιδανικό σκηνικό χαλάρωσης και ηρεμίας.
Junior Suite
roomImage
Το Amario Suites Hotel διαθέτει πολυτελείς Junior σουίτες με μαγευτική θέα στη θάλασσα του Κορινθιακού κόλπου ή / και σε έναν πανέμορφο κήπο! Η εμπειρία της φιλοξενίας ολοκληρώνεται μέσα από τη θέα των γραφικών τοπίων.
Deluxe Room
roomImage
Το ξεχωριστό design με ιδιαίτερη έμφαση στην κάθε λεπτομέρεια, σε συνδυασμό με τον περιβάλλοντα χώρο υπόσχονται στον επισκέπτη χαλαρωτική διαμονή. Η διακόσμηση είναι εκλεπτυσμένη, με industrial στοιχεία, συνδυάζοντας την σύγχρονη αισθητική με το φυσικό τοπίο που πλαισιώνει το ξενοδοχείο.

Hotel Amenities

Wi-Fi

Wi-Fi

Κοντά σε παραλία

Κοντά σε παραλία

Πρωινό

Πρωινό

Parking

Parking

Room Service

Room Service

Στο κέντρο της πόλης

Στο κέντρο της πόλης

Κάντε κράτηση για το δωμάτιό σας