Β2Β Travel & MICE Event Athens 2024

Επαγγελματικές Β2Β Συναντήσεις με τουριστικά γραφεία στην Αθήνα στις αρχές Απριλίου

Το  B2B Travel & MICE Event Athens 2024, θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα στις 1 και 2 Απριλίου,  με τη φροντίδα, την 15ετή εμπειρία και τον επαγγελματισμό της εταιρείας τουριστικού   marketing RespondOnDemand.

Το Β2Β Travel & MICE Event Athens 2024, αποτελεί συνέχεια του B2B Travel & MICE Event Thessaloniki, διαγράφοντας μία   επιτυχημένη 12ετή πορεία διοργάνωσης και ενίσχυσης του εισερχόμενου τουρισμού .

Για δύο μέρες (1 και 2 Απριλίου )  έχουν προσκληθείκαι θα παραστούν στην Αθήνα – καλύπτοντας μόνοι τους τα κόστη των αεροπορικών τους εισιτηρίων - εκπρόσωποι τουριστικών γραφείων κυρίως από άλλες χώρες, προκειμένου να συναντηθούν με εκπροσώπους ελληνικών τουριστικών προορισμών και  επιχειρήσεων για να διερευνήσουν τρόπους συνεργασίας.

Ήδη έχουν επιβεβαιώσει την συμμετοχή τους εκπρόσωποι τουριστικών γραφείων από :

Αγγλία, Βουλγαρία, Βέλγιο, Γαλλία, Γερμανία, Ολλανδία, Σουηδία, Ελβετία, ΗΠΑ και Τουρκία

Οι συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν σε ένα άκρως επαγγελματικό περιβάλλον σε συνεδριακή αίθουσα κεντρικού ξενοδοχείου της Αθήνας,  με προκαθορισμένα  ραντεβού των buyers με τους suppliers.

Οι θέσεις συμμετοχής των ελληνικών τουριστικών επιχειρήσεων είναι περιορισμένες, προκειμένου να επιτευχθεί ένα άρτιο επαγγελματικό αποτέλεσμα των συναντήσεων.

Επικοινωνήστε στο [email protected] για την εξασφάλιση της θέσης σας ή στο τηλέφωνο 6932230665 με την ομάδα της Respond On Demand Ltd.